11 őrült dolog, amit mindenki viselt a 2000-es években (még a legnagyobb sztárok is)

Hirdetés

A 2000-es éveket talán a divat történetének legkülönösebb időszakának nevezhetjük. Minél többet tanulmányozzuk ezt az évtizedet, annál inkább meggyőződünk arról, hogy az akkori trendeket csak azért hozták létre, hogy összezavarjanak bennünket. Egyébként hogyan lehetne megmagyarázni a strasszok, a „füstölt” barnulás és a nadrág alól kikandikáló tangák sokaságát? És ez csak egy kis része annak, amit a ’00 -as évek bemutattak nekünk.

 

Fűzős nadrágok

Hirdetés

Természetesen, ha a szokásos cipzáros helyett csipkés nadrágot látunk, sok kérdés merülhet fel, de röviddel ezelőtt csúcskategóriás ruhadarabnak számítottak, mert maga J.Lo viselte őket. De akkor is csak a legbátrabbak merték megvenni őket.

Mellény & szoros nadrág kombó

Azok, akik átélték az évszázad első évtizedét, jól tudják, milyen népszerűek voltak az apró klasszikus mellények azokban az időkben. Pólókkal, ingekkel, sőt meztelen testen is viselték őket. Egy másik vitatott tendencia akkor a vékony nadrág volt. A 2000-es évek végén a fellángolt farmert rendkívül vékony nadrág váltotta fel. Sőt, ha olyan hosszúak voltak, hogy a boka környékén nem esztétikailag kellemes szövetráncok gyűltek össze, amelyek részben eltakarták viselőjük cipőjét, ezek a nadrágok könnyen irigységet okozhattak barátaitokban.

Bizarr ékszerek

Az ékszerek és a kiegészítők akár egy különálló cikk témái lehetnek. A sokszínű műanyag gyöngyök, a hatalmas boho fülbevalók, a tollak és a strassz csak egy kis része annak, amit korábban viseltünk.

Tütü szoknya 

A bolyhos tüllszoknyák ezeknek az éveknek az egyik fő slágerévé váltak a Sex and the City tévésorozat főszereplőjének – Carrie Bradshaw-nak köszönhetően. A tütük annyira népszerűek voltak, hogy még felnőtt nők sem tudtak ellenállni viselésüknek.

Cargo nadrágok

Hirdetés

Úgy tűnik, nincs semmi, ami rosszabbnak tűnhet, mint az alacsony derékú tehernadrág, nem? De 10 évvel ezelőtt nem csak nem vetettek fel kérdéseket, hanem szupertrendinek is tartották őket. Sőt, a legbátrabbak szorosan illeszkedő csizmával csizmába tennék őket.

“Húrövek”

A 2000-es évek elején minden lánynak volt egy húros öv, amelyet szegecsek, virágrátétek és más típusú díszek egészítettek ki. Talán még az egyik ilyen öv is a szekrény mélyén fekszik.

Léggömbös ruha

Szerencsére már nem létezik az a trend, hogy olyan ruhák és szoknyák vannak, amelyeknek alsó része van behúzva. De nem sokkal ezelőtt slágerek voltak. Még Paris Hilton, az akkori stílusikon is viselte őket. Az a tény, hogy ez a léggömb aránytalanná tette a testet, egyáltalán nem zavarta a divatterjesztőket.

Vastag övek

Egy másik kiegészítő, amelyet az akkori divatárusok igazán szerettek, a hatalmas csattal ellátott övek voltak, amelyek elsősorban dekoratívak, nem pedig funkcionális elemek.

Rövid bokacsizma 

A ’00 -as évek minden tiszteletreméltó divatikonja magassarkú, rövidszárú bokacsizmát viselt. Még Gwyneth Paltrow sem tudott ellenállni nekik. Ez a típusú lábbeli nemcsak kényelmetlen volt, hanem vizuálisan is lerövidítette a lábakat.

Rakott miniszoknyák 

Hirdetés

A redős miniszoknyák , a-la „iskolás lány” ezeknek az időknek még egy furcsa irányzata volt. Rendszerint olyan rövidek voltak, hogy néha nehéz volt megérteni, hogy szoknyáról vagy széles övről van-e szó. Ennek ellenére mind a hírességek, mind a hétköznapi lányok szívesen viselték őket.

Színes, rikító harisnyák 

Különböző színű világos harisnyanadrág , amely a ’00 -as években népszerű volt, a legtöbb esetben nem illett az általános megjelenéshez, és saját életét élte. Ha ma rendkívül furcsának tűnik, akkor akkor az osztály legdivatosabb lányává változtathatnak.

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.