15 fantasztikus találmány, ami megkönnyítheti életünket

Hirdetés

Manapság rengeteg téren könnyebbé, kényelemsebbé tehetjük mindennapjainkat hála az egyes kütyüknek. A kis-orrfilterektől kezdve; egészen az egészségi állapotot figyelő babazoknikig – szinte mindenre létezik valamilyen innováció, ami miatt nyugodtabban és kényelmesebben tölthetjük el időnket. Valójában szükségünk is van ezekre, hiszen a mindennapi rohanás könnyen nyomot hagy az embereken.
Most 15 rendkívül hasznos innovációval ismerkedhettek meg!

 

Háló, ami felfogja a folyók szemetét

Hirdetés

Ez a Techno-Grabber háló felfogja a szemetet, így az nem károsítja a környezetünket. Ez a találmány 100%-ban újrahasznosítható műanyagból készült.

Orrba dugható szűrő

A Duo egy olyan találmány, ami megtisztítja a levegőt, amelyet belélegzel, csupán az orrodba kell dugnod azt a kis filtert. 10-ből 9 ember szennyezett levegőt lélegez be, és erre most itt a megoldás. Ráadásul nem csak a szennyeződésektől, de az allergénektől is megszabadít.

“Okos-zokni”, kisbabáknak

Ez a pici zokni a babák oxigénellátását és szívverését ellenőrzi, hiszen minden szülő retteg attól, hogy valami történik a gyermekkel. Ha a babának szüksége van rád, akkor a zokni értesítést küld neked.

3D nyomtatással készült házak

Hirdetés

A New Story adománygyűjtők arra törekszenek, hogy csökkentsék a hajléktalanságot a földön. Viszont a normál házépítési metódusok nem bizonyulnak kellően gyorsnak, ezért jöhettek létre a 3D nyomtatott házak.

Levegőtisztító az autóba 

Ezzel a Tesla szűrővel bármerre jársz, a kocsidban tiszta levegőt szívhatsz. Megtisztítja a levegőt a szmogtól, szennyeződésektől, portól és allergénektől is, valamint minden káros anyagtól.

Vezetéknélküli töltő + fertőtlenítő 

Ez egy nagyon hasznos találmány, mivel a telefonunkat mindenhová magunkkal visszük, tömegközlekedéstől kezdve a konyhán át a fürdőszobáig. A töltő hordozható, mivel vezetéknélküli és fertőtleníti a telefonodat, ezért sokkal nagyobb biztonságban érezheted magad tőle.

Hordozható fertőtlenítő 

Ez a világ első hordozható okos WC-fertőtlenítője. Biztosítsd a tiszta környezeted magadnak, bármerre is jársz! Ez az eszköz megtisztítja a WC-t a baktériumoktól 120 másodperc alatt, ráadásul nagyon könnyű használni és vízálló.

Iránytű, amivel megtalálhatod az ismerősöket 

Ha egy fesztiválra vagy koncertre mész a barátaiddal, nagyon könnyen elhagyhatjátok egymást és van, hogy a telefon sem képes arra, hogy újra össze kössön titeket, mert lemerült az aksija vagy rossz a térerő. A LynQ iránytű megoldotta ezt a problémát. Segít megtalálni az elveszett barátokat, és még Wi-Fi sem kell hozzá. Ha kirándulni mész az erdőbe, hasznos társad lehet.

Napelemes kabát, ami melegen tart

Hirdetés

Ez a napelemes töltésű kabát egy különleges anyagból készült. Világít a sötétben, ráadásul futni is nyugodtan elmehetsz benne, akár esőben is, mert vízálló és szellőzik.

Apró “mosógép”, ami ultrahanggal tisztít 

A ruhamosás egy hosszadalmas folyamat, ez a készülék azonban sokkal egyszerűbbé teszi, ráadásul „minden anyaggal kíméletes”. Vidd magaddal utazásokra, hogy ne kelljen azon aggódnod, hogy találsz e mosógépet valahol.

Jógamatrac rányomtatott útmutatóval 

Egyszerű, de nagyszerű!

Ergonomikus nyaktámlasz

A rengeteg munka és számítógép előtt görnyedés nem tesz jót a testtartásunknak, ezért szakemberek kifejlesztettek egy nyaktámaszt, ami kényelmes, 0°-os szögben tartja a nyakat.

Ivókút a kiskedvenceknek 

Hirdetés

Ez a cicatál nem ad ki hangot, a kiskedvenced tehát nem fog tőle megijedni. Még több nap után is frissen tartja a vizet és csakis biztonságos anyagokból készült, hogy a puha, szőrös barátod hidratált maradjon.

Okos-cserép

A növényed a kisállatoddá válhat a Lua okos cserepének segítségével, ami már 15 arckifejezést és érzést képes közvetíteni azáltal, hogy megméri a talaj nedvességét, a levegő páratartalmát és a fénymennyiséget. Így könnyebben megértheted, mire is van szüksége a növényeidnek.

Eszköz a horkolás ellen

Ez az eszköz segít abban, hogy ne horkolj, így a családtagjaid is békésen tudnak majd aludni, ráadásul vízálló és könnyen tisztítható. A folyamat 3 lépésből áll. Ahhoz, hogy pozitív eredményt tapasztalj, használd 6-szor egy héten 15 percig, aztán 2-szer egy héten 15 percig, aztán már csak 2-szer egy hónapban 15 percig.

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.