7 tipp és trükk, ami segít a királyi családok tagjainak elkerülni a kellemetlen helyzeteket

Hirdetés

Habár a celebekre is legalább annyi szempárt szegeznek nap mint nap, mint a királyi családok tagjaira, nekik mégsem kell ezernyi etikettnek és előírásnak megfelelni. Így mondhatni, hogy a sztároknak ezerszer könnyebb, mint a királyi családok tagjai számára.

Ugyanakkor az elvárásoknak nem könnyű megfelelni, így bizony a királyi családok tagjai is egyes trükkökhöz folyamodnak..

 

Cserélj, változtass és tervezd át

Hirdetés

Miért ne szerethetné Kate Middleton az egyik kabátját annyira, hogy többször is felvegye? Egy közel sem környezetbarát protokoll szerint, a királyi család tagjai nem mutatkozhatnak túl sokszor ugyanabban a ruhadarabban. Ennek ellenére a ruhadarabon némi cserét végrehajtva, újra felvehetik azt. Elég lecserélni az övcsatot.

Barnulás/barnító krém a harisnya helyett 

A nyári nagy melegben senki sem szeretne nejlon harisnyát viselni, főként Spanyolországban nem. A spanyolok első asszonya, Letizia Királyné inkább barnítót és szoláriumot hív segítségül, hogy úgy nézzen ki, mintha harisnyába bújt volna, mintsem megsüljön és megizzadjon egy hivatalos rendezvényen.

Nude körömfestés 

Kate Middletont szinte sosem láttuk színes, világos körmökkel, hiszen ez is egy protokoll! Ugyanakkor többször felbukkant már nude festéssel, ami még praktikusabb is: az árnyalatai tovább frissek maradnak, és a szinte elkerülhetetlen törések alig észrevehetők..

Primer /arcra való bázistermék/ > alapozó

Meghan Markle mindig is támogatója volt a természetes megjelenésnek, így halvány piros szeplőket sem rejtegeti vastag sminkek alá. Csak és kizárólag primert használ, és azt is csak az arca egyes részeire!

Cipőknél a méret a lényeg.. 

Hirdetés

Mivel a nemes hölgyek rengeteg időt töltenek magassarkú cipőben, nagyon fontos, hogy helyes méretet válasszanak. Ennek érdekében például Kate Middleton a nyári cipők kiválasztásakor akár fél- vagy egy számmal nagyobbra voksol arra az esetre, ha megdagadna a lábfeje.

Többfunkciós sálak

Ugyancsak egy másik furcsa, több évszázados etikett, hogy a királyi család tagjai nem vehetik le nyilvános helyes a felsőruházatot. Hűvös nyári estéken viszont a kabát túl sok, a ruha pedig vékony lehet, pontosan ezért vesz fel magára olyan sálat vagy köpenyt Erzsébet királyné, amely melegen tartja a hátát, mégis szellős.

Módosítás és plusz talpak! 

Letizia királyné arra is rájött, mivel a nyilvános rendezvények alkalmával a legtöbb esetben tűsarkú cipőt hord, hogy a vékony talp nem csak kényelmetlen, de akár veszélyes is lehet. Annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát, egy vékony platform talpat kapnak a cipői.

 

Változások és a cseles Diana..

A 80-as években már elvárható lenne, hogy akár a királyi család tagjai is kedvükre változtathassák a hajviseletüket, de ez nem így volt, hiszen minden nő ugyanolyan frizurát viselt. Diana hercegnő szerette volna levágatni félhosszú frizuráját egészen rövidre, de ezt csak fokozatosan, hétről hétre tehette meg, hogy elkerülje a média figyelmét, így júliustól októberig tartott, míg elérhette a kívánt stílust.

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.