Miután kétszer is kirakták külseje miatt, az eldeformálódott arcú Labrador végre megkapta azt a szeretetet és törődést, amit megérdemel

Hirdetés

A felmérések szerint csak és kizárólag Amerikában évente 1.5 millió gazdátlan és elhagyott állatot altatnak el. Beaux, az aranyos, eldeformálódott arcú Labrador is efelé a sors felé haladt, míg rá nem talált egy család, akiknél végre megkapja azt a fajta szeretetet és törődést, amit megérdemel.
Nem is szaporítjuk tovább a szót, jöjjön hát Beaux meghatót élettörténete!

 

Már kölyökkutyaként is nehéz élete volt

Hirdetés

Az anyukája pocakjában hat testvérével osztozott a szűk helyen, ezután összenyomott arccal, eldeformálódott koponyával született meg. Bár semmilyen más egészségi problémája nincs, a tenyésztőtől senki sem akarta őt megvenni. Ingyen adták oda, de ettől sem lett jobb élete.

Kétszer is magára hagyták

A pár, aki örökbe fogadta Beaux-t, nem törődött vele. Magára hagyták az udvaron kikötve. Nem figyeltek rá, azzal sem törődtek, hogy tele van bolhákkal. Mikor a gazdái úgy döntöttek, hogy elköltöznek, Beaux-t 5 együtt töltött év után örökbefogadásra ajánlották fel. Jamie ekkor látta meg őt.

A kutyus Jamie családjánál érezhette először, hogy mi is a szeretet 

Hirdetés

Jamie szerint, mikor elment megnézni Beaux-t, miután olvasott az interneten arról, hogy örökbe fogadható, sokkolta, amit látott. Hihetetlenül sovány volt, csupán 19 kg és férges.

Manapság már elválaszthatatlanok! 

Azonnal szerelembe esett a kutyával, és azonnal orvoshoz vitte, hogy elkezdődjön a kezelése. Szívféreg fertőzést állapítottak meg nála, de túlzottan legyengült volt ahhoz, hogy kezelést kaphasson. Jamie mindenben segített neki, és bár az út hosszú volt, Beaux ma már boldogabb, mint valaha volt.

Miután éveken át senki sem törődött vele, Beaux végre megkapta azt a szeretetet, amit mindig is megérdemelt. Imádja a tacot! Van egy testvére is, a 15 éves Riley, akivel nagyon jól kijönnek. Az idejét a közös játék, a gazdi körül való forgolódás, a sok ölelgetés és pocakvakarás tölti ki.

Hirdetés

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.