Körmök

Tavaszi Körmök: 50 stílus, amelyektől ragyogni fog a kezed

Ahogy a napok kezdenek világosabbá és melegebbé válni, végre itt az ideje, hogy változtassunk a tavaszi körmök stílusait. A tavasz tökéletes alkalom arra, hogy előássuk pasztell lakkjainkat és elkezdjünk fényes, napfényes és virágos körmöket hordani a kezünkön. A köröm szinte minden lánynak az első helyen van a szépségápolás téren. Biztos vagyok benne, hogy minden lány divatosan és haladva a stílussal akar kinézni. Ez sok esetben megmutatkozik már az év elején, hiszen a nagy divatmárkák minden évben bemutatják az adott év színeit és stílusait. Összegyűjtöttünk nektek pár fantasztikus köröm ötletet, amely biztosan divat lesz ebben az évben. A következő tavaszi körmök szinte minden kéztípushoz illenek és szinte minden bőrszínhez nagyon jól passzolnak.

Tavaszi Körmök: 50 stílus, amelyektől ragyogni fog a kezed

A legfontosabb dolog ebben az új évszakban, hogy a körmeid a legerősebbnek és legegészségesebbnek érezzék magukat, ami azt jelenti, hogy mielőtt elugranál a szalonba, egy kis körömápolás sokat számíthat.

Egyszerű Tavaszi Körmök

Az egyszerű tavaszi körmökhöz tartoznak a színes, ám nem annyira rikítós egyszerű körmök, de szinte a matt színektől kezdve akár a sötétebb árnyalatig is találhatunk itt stílusokat. A lényeg, hogy mindent az egyszerűségre hangolunk és megpróbáljuk úgy kialakítani a körmöt, hogy szinte minden alkalommal beolvadjon a környezetbe. A következő egyszerű tavaszi körmök közül szinte minden lány fog tudni választani, aki egy kicsit diszkrétebb megoldást szeretne.

absztrakt-kormok

barack-kormok

franci körmök

narancs körmök

lágy tavaszi körmök

kék tavaszi körmök

egyszerű tavaszi körmök

vonalas tavaszi körmök

csíkos tavaszi körmök

sárga tavaszi körmök

A képek forrása

Virágos Tavaszi Körmök

A virágos tavaszi körmök már több éve a divat első helyein vannak a tavasz beköszöntével. Biztos vagyok benne, hogy aki szereti a virágokat, annak sikerül választania ezek közül a fantasztikus virágos tavaszi körmök közül.

rózsaszín virágos körmök

kék körmök

virágos körmök

virágos tavaszi körmök

barackos virágos tavaszi körmök

kék körmök

zöld virágos körmök

virágos menő tavaszi körmök

Képek Forrása

Rózsaszín Tavaszi Körmök

A rózsaszín tavaszi körmök körül belül 5-6 éve jelentek meg a népszerű körmök listáján. Egyszerű és nagyszerű megoldások. A rózsaszín bármely árnyalata passzol a tavaszi témához, ezért a 3. legkeresettebb köröm stílus közé tartozik Magyarországon, ami a tavaszi körmöket illeti.

Ha a rózsaszín körmök mellett döntünk, tudni kell, hogy nem szabad elmenni a valentin körmök stílusába. Ezt úgy tudjuk kikerülni, hogy ha maradunk a világos, nem szabványos és egyszínű körmök mellett.

rózsaszín tavaszi körmök

rózsaszín tavaszi elegáns körmök

tavaszi körmök

mintás tavaszi körmök

egyszerű tavaszi körmök

matt körmök

kétszinű körmök

szivecskés körmök

Képek forrása

Vidám Tavaszi Körmök

A vidám tavaszi körmök témában szinte mindenféle körmök megtalálhatunk, ami egy kis vidámságot hoz a mindennapokba. Legyen szó pink rikítós körmökről, vagy esetleg pöttyös rövid körmökről. Biztos vagyok benne, hogy a jókedvű és a vidám lányok ebből a vidám tavaszi körmök válogatásból boldogan fognak próbálgatni a saját kezükön stílusokat.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sonakshi Sinha (@aslisona)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Chaun Legend (@chaunlegend)

Tavaszi Francia Körmök

A tavaszi francia körmök már egy kicsit komolyabbak és egy kicsit elegánsabbak, mint az előző minták. Itt már figyelembe kell venni azt is, hogy ki csinálja és mennyire kidolgozottak a minták. A képek között találtok különféle mintákat és hosszúságokat, amelyek közül remélem sikerül majd választani.

Érdemes a diszkrétebb fehér árnyalatú körmöknél maradni és egy kis virággal, vagy akár ha a körmösünk képes rá, egy kis tojással, vagy nyuszival díszíteni.

Képek Forrása

Gél Lakk Tavaszi Körmök

Gél lakkal szinte bármit gyorsan és egyszerűen meg tudunk oldani. Természetesen ebben a témakörben csak gél lakk tavaszi körmök találhatóak, de ez nem zárja ki, hogy a fenti, vagy a következő témákban ne lennének gél lakkos körmök.

Alkalmazhatunk színes lakkokat, de akár a fehérben is gondolkodhatunk. Ha szeretjük a fehér körmöket, de akarunk egy kis tavaszi mintát bele, akkor a körmök tövében egy vékony vonalat kezdhetünk sárga gél lakkal, és ezt folyamatosan a töltésnél vastagíthatjuk tetszés szerint.

Képek Forrása

Tavaszi Matt Körmök

A matt tavaszi körmök nagyon elterjedtek lettek 2020 elején és pontosan ezért is még mindig a keresések élén találhatóak. Egy kicsit diszkrétebb, visszafogottabb körmöt tudunk létrehozni a matt színekkel. Ha matt tavaszi körmöt szeretnél, mindenképp a sárga és a narancssárga színekben kell elkezdeni gondolkodni.

Természetesen a fekete is nagyon jó választás lehet tavaszi körömnek. Nem is gondoltuk volna, de ha egy pár apró mintát, vagy pár apró cuki vonalat rakunk a körömre, nagyon tavaszi tud lenni még ezzel a színnel is.

Képek Forrása

Tavaszi Színes Körmök

A színes körmök szinte tavasszal a legkeresettebbek, pontosan ezért is érdemes megfontolni a választásukat. Biztos vagyok benne, hogy a tavasz színeiből sikerül választani és egy saját kiválasztott kombinációt összehozni. Ha ez nem sikerül megpróbálhatjuk összekombinálni akár több stílus színeit is. A következő tavaszi színes körmök szinte minden kéztípushoz illeni fognak.

Képek Forrása

Piros Tavaszi Körmök

A piros tavaszi körmök nem annyira keresettek, ám ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek elegánsak akár egy grill partin is. A piros természetesen a szerelem és a vadság színe, de biztos vagyok benne, hogy ez a szín illik egy gyönyörű meleg tavaszi napon is a kezünkhöz.

Nem minden esetben csak a valentin naphoz illenek a piros körmök. Képzeld el egy vidám színes ruhával. Ugye milyen jól tud kinézni, ha egy kicsit beindítod a fantáziádat? Biztos vagyok benne, hogy szinte minden stílusú kézre illik és szinte minden színnel jól kombinálható.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ̈ (@nails.by.zo_)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @alyshanailartist

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Faviola Ramos (@fabysnails)

Húsvéti Körmök

A húsvéti körmök szinte elengedhetetlenek ebben az időszakban. Ki ne szeretne fantasztikus pöttyös mintákat, vagy nyuszis körmöket? A húsvéti tavaszi körmök szinte minden kézre jól illenek, hiszen ezt az ünnepet szinte mindenki a tavasz kezdetének tekinti. A következő képeken látható, hogy nem kell óriási köröm ahhoz, hogy egy tökéletes mintát létrehozzunk. Sok esetben az apró, de kidolgozott minták jobban mutatnak, mint a túlzsúfolt körmök.

Képek Forrása

Lezárásképp csak annyit fűznék hozzá, hogy ha köröm ötleteket keresgélsz az interneten, mindenképp oda kell figyelni arra, hogy a kéz stílusod milyen. Meg kell alaposan figyelni a képen lévő modell kezét és összehasonlítani a sajátodéval. Nem minden esetben illenek az adott körmök mindenkinek. Sok esetben előfordulhat, hogy a körmösöd meg tudja csinálni az adott mintát, de a kezeden valahogy mégis másképp néz ki, mint az eredeti képen.

A tavaszi köröm ötleteknek minden esetben olyanoknak kell lenniük, amelyek szinte bármilyen ruhához, de még egy hétköznapi melegítő felsőhöz is illenek. Remélem sikerült választanod ebből a válogatásból.

'Fel a tetejéhez' gomb