18 dolog, ami a tulajdonosának többet ér, mint a világ összes kincse

Hirdetés

A tudósok szerint az emberi agy kb. 3 millió óra sorozatnyi adatot/emléket képes tárolni. Azt is bebizonyították, hogy a boldogabb pillanatokra sokkal tovább emlékszünk, és gyakrabban felelevenítsük azokat. Mi biztosak vagyunk abban, hogy az ilyen kincset érő pillanatok többet érnek, mint a világ összes aranya. Ráadásul, ha nem csak az emlékeink vannak meg, hanem valamilyen kézzelfogható tárgy is, akkor annak értéke valóban felbecsülhetetlen!

 

Eleinte nem is tudtam megmagyarázni, hogy miért erre a gyűrűre esett a választásom.. Később aztán előkerült anyukámé, és mindent megmagyarázott..

Hirdetés

A barátommal azon vitatkoztunk, hogy melyik a legjobb kocsimosó a városban. A vita akkor ért véget, mikor rájöttünk, hogy mindketten Te hozzád járunk. A vendégünk vagy. Boldog Karácsonyt.

A nagyszüleim pénzgyűjteményét örököltem meg

Egy könyvben láttam ezeket a régi tálakat. Tudtam, hogy valahonnan ismerősek.. A nagymamámtól örököltem egy pont ilyen darabot!

Megtaláltam a régi pénztárcámat, a ’80-as évek végéről..

Hirdetés

Gyerekként apám egy egyezségünk miatt mindig “megvette” tőlem a négylevelű lóheréket. Igazából sosem találtam egyet se.. Ma azonban belebotlottam egybe! Apám már nincs velünk, de most tartozik egy ötössel!

Kedves nagyi, nagyon hiányzol. Azt kívánom bárcsak itt lehetnél Amerikában. Tudom, hogy nincs sok pénzed. Még arra is emlékszem, hogy kövér vagy. Szeretettel, Setareh. U.i.: Írj vissza!

Igazi kincs!

Előkerült egy kinyomtatott fotó négy éves koromból. Indokolatlanul nagy a kép..

Kilenc éves voltam, mikor apámat kirendelték Irakba.. Akkor adtam neki ezeket a kártyákat. Mindet megőrizte!

Hirdetés

A nagymamám egyes fotóit sosem láttuk. Íme a nagyapám fiatalon!

A 30. születésnapomon kaptam a nagyszüleimtől! Akkoriban vagy százszor megnéztük ezeket közösen, végig megőrizték nekem!

Megtaláltam a szüleim régi szerelmes leveleit..

A nagypapám ölében aludtam el. Nagyon kevés képünk van róla..

Hirdetés

Fantasztikus zenész vagy! A férjem táncoltunk arra, ahogy játszottál. Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk a zenédet! – az ajtómon találtam.

Egy bárban dolgozom, és tökéletesen ismerem a nyelvbeszédet. Ma egy siket vendégünk volt, akivel el beszélgettem egy kicsit. Egy másik asztalnál ülők hagyták ezt nekem.. “Köszönjük, garantálunk arról, hogy igenis megéri az extra odafigyelés!”

A gyerekkorom egy darabja újra előkerült..

Négy éve minden fotóm eltűnt a gépről. Közben még a macskám is itt hagyott.. Ma ezt találtam egy elveszettnek hitt USB kulcson!

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.