Elképesztő,  Képek

20 ember, aki a panaszkodás és nyafogás helyett a “csak csináld” mottó szellemében él

A valóságban egyáltalán nem olyan egyszerű elérni a céljainkat, mint pl. a filmekben. Néha igenis szenvednünk kell, mindent bele kell adnunk abba, hogy a végén meglegyen a sikerélmény. Ugyanakkor minél keményebben dolgozunk, annál édesebb lesz a siker! A most következő hőseink példáiból pedig inspirációt és erőt lehet meríteni, hiszen ők nem panaszkodnak, nyafognak, csak teszik a dolgukat és megvalósítják álmaikat!

 

Hirdetés

A szüleim mindig is ellene voltak az oltásoknak (igen, sajnos van ilyen). Most végre olyan idős vagyok, hogy magam is elmehessek beadatni azokat!

Idén összeházasodtam a legjobb barátommal, megvettük az első házunkat, és 12 nappal ezelőtt anya lettem!

Az érzés, mikor megjelenik az első társasod!

Az első díj, amit “rendezőként” nyertem!

Hivatalosan is orvos lettem!

Hirdetés

Megszületett a fiam, elkészültem a 180 centis teknőssel, és a jövő héten nyílik a stúdióm!

Az utolsó kemoterápiás kezelésen!

A múlt héten azonban 350 ember előtt léptem színpadra, hogy inspiráló beszédet mondjak Kanada legnagyobb nyilvános beszédversenyén… és én NYERTEM!

Életem első saját lakásába költöztem be!

Hirdetés

A 2 kilométeres verseny végén! Krónikusan kimerült, depressziós, autista önmagam az egész versenyt lefutotta! Nagyon sokat fejlődtem, és nagyon boldog vagyok!”

Az első saját karácsonyfánk!

Egy gitár fogólapjából készítettem!

A tizenhatodik, de egyben az utolsó kemoterápiám előtt!

Lassan de biztosan úgy rendezem be, ahogy nekem tetszik!

Ma részt vettem életem első 5 kilométeres versenyén! Ez óriási eredmény számomra, mivel az elmúlt 6 évben dolgoztam a súlyomon (21 kilót leadtam!), Egészségesebbé és formásabbá váltam. Soha nem gondoltam, hogy 30 másodpercnél tovább tudok futni, legkevésbé arra, hogy teljesítek egy 5 kilométeres versenyt.

Hirdetés

Most fejeztem be egy 2,5 éves biokémikus tanulmányaimat! 27 évesen úgy érzem, hogy végre átveszem az irányítást az életemben.

Miután évekig nem volt udvarunk, a kutyáknak most egy hektárjuk van arra, hogy kifárasszák magukat benne. Nagyon jó érzés, hogy jó nekik.

10 év kemény munka után végre megvan a kapitányi igazolványom!

70 évesen 65 kilót dobtam le!

Három aranyérmet nyert szülővárosában a 400, 500 és 800 méteres futóversenyeken; mindezt a saját készítésű „Nike cipőjében”

Tetszett a cikk? Oszd meg a barátaiddal is...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hirdetés