20 ember, aki a panaszkodás és nyafogás helyett a “csak csináld” mottó szellemében él

Hirdetés

A valóságban egyáltalán nem olyan egyszerű elérni a céljainkat, mint pl. a filmekben. Néha igenis szenvednünk kell, mindent bele kell adnunk abba, hogy a végén meglegyen a sikerélmény. Ugyanakkor minél keményebben dolgozunk, annál édesebb lesz a siker! A most következő hőseink példáiból pedig inspirációt és erőt lehet meríteni, hiszen ők nem panaszkodnak, nyafognak, csak teszik a dolgukat és megvalósítják álmaikat!

 

A szüleim mindig is ellene voltak az oltásoknak (igen, sajnos van ilyen). Most végre olyan idős vagyok, hogy magam is elmehessek beadatni azokat!

Hirdetés

Idén összeházasodtam a legjobb barátommal, megvettük az első házunkat, és 12 nappal ezelőtt anya lettem!

Az érzés, mikor megjelenik az első társasod!

Az első díj, amit “rendezőként” nyertem!

Hivatalosan is orvos lettem!

Hirdetés

Megszületett a fiam, elkészültem a 180 centis teknőssel, és a jövő héten nyílik a stúdióm!

Az utolsó kemoterápiás kezelésen!

A múlt héten azonban 350 ember előtt léptem színpadra, hogy inspiráló beszédet mondjak Kanada legnagyobb nyilvános beszédversenyén… és én NYERTEM!

Életem első saját lakásába költöztem be!

A 2 kilométeres verseny végén! Krónikusan kimerült, depressziós, autista önmagam az egész versenyt lefutotta! Nagyon sokat fejlődtem, és nagyon boldog vagyok!”

Hirdetés

Az első saját karácsonyfánk!

Egy gitár fogólapjából készítettem!

A tizenhatodik, de egyben az utolsó kemoterápiám előtt!

Lassan de biztosan úgy rendezem be, ahogy nekem tetszik!

Hirdetés

Ma részt vettem életem első 5 kilométeres versenyén! Ez óriási eredmény számomra, mivel az elmúlt 6 évben dolgoztam a súlyomon (21 kilót leadtam!), Egészségesebbé és formásabbá váltam. Soha nem gondoltam, hogy 30 másodpercnél tovább tudok futni, legkevésbé arra, hogy teljesítek egy 5 kilométeres versenyt.

Most fejeztem be egy 2,5 éves biokémikus tanulmányaimat! 27 évesen úgy érzem, hogy végre átveszem az irányítást az életemben.

Miután évekig nem volt udvarunk, a kutyáknak most egy hektárjuk van arra, hogy kifárasszák magukat benne. Nagyon jó érzés, hogy jó nekik.

10 év kemény munka után végre megvan a kapitányi igazolványom!

70 évesen 65 kilót dobtam le!

Három aranyérmet nyert szülővárosában a 400, 500 és 800 méteres futóversenyeken; mindezt a saját készítésű „Nike cipőjében”

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.