Filmek

Jön a Harry Potter sorozat? Varázslatos részletek

Úgy néz ki, hogy hivatalosan is visszakerülünk a csodálatos és varázslatos világba.

Jön a Harry Potter sorozat?

Miután évekig pletykáltak arról, hogy Harry Potter sorozat érkezik az HBO Maxra, a csatorna anyavállalata, a Warner Bros. Discovery szeretné lezárni az ügyet, hogy a sorozatként is eljuttassa az összes varázslatot – írja a Bloomberg

A projekt állítólag J.K. Rowling hétrészes könyvsorozatán alapul majd, a Deadline értesülései szerint pedig a vitatott szerző szintén tárgyalás alatt áll, hogy producerként csatlakozzon a sorozathoz.

harry potter sorozat

Hogy kik lépnek majd be a Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson által a kedvelt filmadaptációkban híressé tett szerepekbe?

Ezt még sajnos nem tudni. Deadline megjegyezte, hogy a sorozat hatóköre várhatóan bővülni fog, amint Rowling aláírja a papírokat.

A legújabb fejlemény, ami miatt a rajongók kételkednek, mindössze négy hónappal azután történt, hogy az HBO Max eredeti sorozatokért felelős vezetője, Sarah Aubrey eredetileg azt osztotta meg, hogy jelenleg nincs aktív fejlesztés alatt álló sorozata a Harry Potternak.

Összegezve nagyon örülünk, hogy vannak olyan hírek, amik alátámasztják a Harry Potter sorozat létrehozását. Na ki nézné meg?

via

'Fel a tetejéhez' gomb