15 tetoválás, amit akkor se varratnál magadra, ha fizetnének érte

Hirdetés

Az embereket két csoportra lehet felosztani, akinek van és akinek nincs tetoválása. Azok, akiknek nincs tetoválása nagy valószínűséggel nem is fognak varratokat csináltatni, mert azon a véleményen vannak, hogy nem fogják elcsúfítani a testüket holmi mintákkal, szavakkal. Az a tábor akinek viszont van tetoválása biztosra veheti, hogy újabb és újabb tetoválásokkal fog távozni a szalonból és különös késztetést fog érezni arra, hogy még több borítsa el a testét…. kivéve akkor ha nagyon-nagyon rosszul sikerül a varrat és inkább átok, mint áldás.
A mostani posztunkban olyan embereket hoztunk el, akik minden bizonnyal már rég megbánták, hogy tetoválást csináltattak, képeik láttán nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk.. Az biztos, hogy tetkóikat akkor se varratnánk magunkra, ha fizetnének érte!

 

Az én vázlatom vs. amit felvarrtak..

Hirdetés

Violinkulcs

“Friss tavaszi tekercs”. Esküszöm, hogy ez áll ott!

Úgy döntöttünk a párommal, hogy csináltatunk egy páros tetkót. Először az enyém készült el, az övé egy héttel később lett volna esedékes, ha közben nem szakítunk..

Amit kértem vs. amit kaptam..

Hirdetés

Hol a lábai?

Egy ismerősöm rendelt egy tetoválógépet és megcsinálta magának ezt:

Rózsák. Elvileg.

Ikertornyok!

A legmenőbb Star Wars tetkó!

Hirdetés

Elsőéves középiskolás voltam..

Május test, május szabályok? A “my” és a “may” közti különbség elég nagy..

Nem valami Hakunata Matata!

Az Ő lánya. És a “lánya” szó még helytelenül is van..

Hirdetés

Egy ismerősöm ugyanolyan tetoválást akart, mint amilyen a kutyáján volt. Így akarta megőrizni az emlékét. Később azonban kiderült, hogy a jel jelentése nem más, mint hogy ivartalanítva volt..

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.