23 elegáns tetoválás, ami megtör minden sztereotípiát erről a művészetről

Hirdetés

Egyre több ember szeretne olyan motívumot magára varratni, ami nem jön vele szembe az utcán, amihez személyes emlékek, gondolatok, hitrendszerek köthetők, és amelyek stílusukat tekintve is sokkal letisztultabbak, mint a néhány évvel ezelőtt oly’ divatos minták. Azonban természetesen nem elég, ha megvan bennünk az elhatározás és a kreativitás, nem elég, ha fejünkben tisztán él egy kép, meg kell találnunk a megfelelő művészt ahhoz, hogy álmunk valóra is válhasson.
Az egyedi, különleges és igényes tetoválások egyre nagyobb sikernek örvendenek világszerte. Úgy tűnik, végre leáldozott a híresen egyforma és csöppet sem agyafúrt „nonfigik” ideje.

 

1.

Hirdetés

2.

Inspirációul vessünk egy pillantást a jelenleg Miamiban élő és alkotó, szöuli tetováló művész, Hongdam munkáira! Csodálatos egyszerűség és báj jellemzi munkáit, amelyek letisztult stílusuk mellett pontosan rendkívüli részletgazdagságuk miatt válnak ennyire csábítóvá.

3.

4.

Hongdam előszeretettel segít azoknak is, akik testi tökéletlenségeiket, hegeiket vagy éppen rosszul sikerült régebbi tetoválásukat szeretnék eltüntetni.

5.

Hirdetés

6.

7.

8.

9.

A több mint 300 ezres követőbázissal rendelkező művész alkotásai irigylésre méltóan menők. Szerencsére már hazai viszonylatban is egyre több tetováló gyúr a hasonló stílusú, szeretetre méltó és örökérvényű alkotásokra.

10.

Hirdetés

11.

12.

13.

14.

Hirdetés

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.