Ezek miatt soha nem szabad levetni a cipődet, ha egy repülőn utazol

Hirdetés

Eleve egy paraszt/bunkó húzás – hidd el, a körülötted ülők is ezt fogják gondolni, ha meglátják. Persze, mindig van rosszabb, így azokat külön kiemelnénk, akik az előttük ülők kéztámlájára helyezik lábikójukat. Biztonsági és egészségügyi okai is vannak annak, hogy miért nem lenne szabad megszabadulnod a lábbelidtől a repülőkön!

 

Simán csak goromba – a gépeken eleve szűkös a privát szféra. Emiatt illő lenne odafigyelni a mások kényelmére, hiszen ezt Te magad is elvárod.

Hirdetés

A gépen nehezebb lehet visszavenni azt – repülés közben a nyomás miatt kicsit máshogyan viselkedik a testünk.. A füled súgni, pattogni kezdhet, az ízlésünk máshogy működik, valamint a lábainkra és kezeinkre is nyomást gyakorol.

Egyáltalán nem higiénikus – a gép mosdója szépnek és tisztának tűnhet, holott sosem lehet tudni, hogy előtted miket műveltek ott.. Talán ki kell emelni, hogy ha ide mész, akkor biztosan legyen a lábadon a cipőd.

Kisebb-nagyobb kellemetlenségeket okozhat – akadályozhatja az utaskísérők és más utasok mozgását, rázkódásnál odébb csúszhat, nagyobb gondok esetén pedig el is vesztheted.

Egy félig-meddig elfogadott megoldás, hogy a zoknidat a lábadon hagyod 

Hirdetés

Hirdetés
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.